Где скачать Joomla? На JooMix.org

| Blue line doo Herceg Novi |   

O Nama

Karte online

Medjunarodne linije

 

 

 

Blue Line doo Herceg Novi je kompanija sa dugogodišnjom tradicijom u oblasti prevoza putnika u drumskom saobraćaju. Početci poslovanja datiraju davne 1980. godine, od kada kompanija posluje pod nazivom “Autosaobraćaj” doo Herceg Novi, a od 2007. godine mjenja naziv u “Blue Line”.

Kompanija raspolaze sa 65 autobusa različite strukture i kapaciteta. Pokazatelji od 3 miliona pređenih kilometara i 2,5 miliona preveženih putnika, na godišnjem nivou, svrstavaju nas u red najvećih i najkompetentnijih prevoznika u Crnoj Gori i šire. Širok dijapazon prevozničkih usluga (gradski prevoz, linijski prevoz, ugovorene vožnje, slobodan prevoz), pokazuje našu fleksibilnost i orjentisanost tržištu.

Javni prevoz putnika, kao djelatnost od posebnog društvenog interesa, predstavlja vrlo značajnu komponentu u obavljanju svakodnevnih životnih aktivnosti i od izuzetne je važnosti za razvoj privrede i društva u cjelini. U tom pogledu sve naše aktivnosti usmerene su na povećanje kvaliteta usluge i odnosa prema korisniku/putniku, kako bi bili u mogućnosti pružiti atraktivnu prevoznu uslugu na najvišem nivou kvaliteta koja će u najvećoj mjeri zadovoljiti postavljene zahtjeve i očekivanja korisnika. U skladu sa navedenim zahtjevima, filozofiju javnog prevoza putnika u savremenom društvu, transformisali smo od „putnika kojeg treba transportovati“ ka „korisnika kojeg treba opslužiti“, koja u kombinaciji sa aspektima kvaliteta kao što su: tačnost, sigurnost, pouzdanost, frekvencija itd., klijentu nudi uslugu na najvišem nivou. Za nas su bezbjednost i sigurnost putnika  na prvom mestu, i tome poklanjamo izuzetnu pažnju, naročito u pogledu odgovornosti vozačkog osoblja, jer naš putnik nije običan kupac usluge već uvek dobrodošao gost.

Pored svega toga, za potpunu kvalitetnu i pouzdanu uslugu našim klijentima, u okviru naše autobaze koja se nalazi u servisnoj zoni u Igalu, kao i sekundarne baze u Radanovićima, posedujemo prostor, uređaje, opremu i stručni kadar za mehaničarske, električarske, limarske, farbarske, uljarske, gumarske i ostale radove neophodne za potpuno redovno, preventivno i korektivno održavanje vozila, koje obezbeđuje pouzdanost u eksploataciji voznog parka. Takođe, posjedujemo mobilnu pokretnu radionicu (servisno vozilo) i mobilnu ekipu osposobljenu za terenske poslove. Pored toga u sklopu firme radi i tehnički pregled vozila gde se svakodnevno kontroliše tehnička ispravnost vozila (ispravnost kočionog sistema, ispravnost upravljačkog sistema, provera ispravnosti signalizacije, provera pritisaka u pneumaticima, itd.) U sklopu redovnog održavanja svakodnevno se vrši kontrola tehničke ispravnosti, čistoće i urednosti vozila (svakodnevnog spoljašnjeg pranja i unutrašnjeg čišćenja vozila). Takođe, Blue Line je ovlašćen za  obavljanje redovnih i vanrednih tehničkih pregleda za sve vrste putničkih i teretnih vozila, kao i za sve preglede neophodne za dobijanje različitih sertifikata za sve vrste vozila.

Društveno odgovornim ponašanjem, sprovodimo i niz aktivnosti u cilju smanjenja emisije izduvnih gasova i buke i njihovog negativnog uticaja na životnu sredinu. Stalnim ulaganjem u sredstva i opremu, obezbjeđujemo kontinuitet visokog nivoa kvaliteta usluge, i takav trend želimo nastaviti i dalje.

Blue line doo

 

Predstanivštva Crna Gora

Herceg Novi

Radno vrijeme: pon-ned: 7-21h

Tivat Kotor

Predstanivštva Srbija

Beograd i uža Srbija (Dragan)

Radno vrijeme: pon-ned: 9-21h

Novi Sad i Vojvodina (Tanja)

Bačka Topola i Lovćenac (Dimitrije)

Blue line doo

Turistička agencija Blue Travel

Radno vrijeme: pon-sub: 8-20h

Tehnički pregled voziila Herceg Novi

Radno vrijeme: pon-sub: 8-14h